Geyao Description

歌谣是为喜欢音乐,喜欢唱歌,喜欢弹琴,喜欢创作,喜欢制作的国大学生提供的一个表演平台。
每年有三个大型活动,前半学年的红白大赛是专门为新生准备的。所有新人分为两队人马,以PK的形式进行表演。
后半学年的大型活动着重于创作,分别是原创CD以及新歌发表会。 在这两个活动中,我们会征收原创歌曲,并进行编曲,录音和最后的制作,以及开办发表会,宣传原创CD,这是一个很好展现自己创作才华的舞台。
除了三个大型活动,平时也会组织针对唱歌、弹乐器、创作、录音以及制作的技巧上的教学,让会员更好的发展自己的兴趣。

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s